VÄRMLAND-DALSLANDS VATTENKRAFTFÖRENING – EN FÖRENING FÖR SMÅSKALIG VATTENKRAFT

Värmland –Dalslands Vattenkraftförening, VDVF, grundades 2007 för att tillvarata den småskaliga vattenkraftens intressen och stödja vattenkraftägare i frågor om drift, teknik, juridik och ekonomi.

Föreningen bildades först som Värmlands Vattenkraftförening men 2010 utökades den till att omfatta även Dalsland.  De första åren var aktiviteterna inte så omfattande men på senare år har de ökat väsentligt.

VDVF hade under 2012 ca 40 medlemmar, men med tanke på antalet mindre vattenkraftverk, och de som planerar att restaurera nedlagda verk, borde vi kunna vara över 75, vilket också är vårt mål.  Vi driver därför en kampanj för att öka medlemsantalet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *