SEGER FÖR SILVERFORSEN ❤️

Det är med stor glädje vi kan konstatera att Mark- och miljödomstolen lagligförklara Silverforsens kraftstation i sitt domslut daterat den 10 januari. Till minne av Gunnar och hans livsverk, tillönskar vi de hjärtligaste gratulationer till hans livskamrat Märta!

För er som vill läsa domen går den att läsa här Vänersborgs TR M 2099-16 Dom 2019-01-10

Som med alla dommar är det mycket text och den delvis omfattar material från den förenade vattenkraftsutrivarmaffian, dvs Länsstyrelsen, Kammarkolegiet och Älvräddarna, så är texten längre än den är läsvärd. Ett läsråd är att börja med att läsa domslutet och sen yrkandena i puktform, dvs sidan 1-5. Inses lätt att dessa båda delar till stor del är samstämiga. Har man ork kan man läsa sidan 5-12. Sen bör man hoppa över Inkomna yttrande sidan 12-18 för att istället läsa domskälen sidan 19-21.
När man insett innebärden av domen går det möjligen för skojs skull att läsa sidan 12-18 för att inse att den som skriver mest inte alltid skriver bäst, eller i alla fall har substans för det som skivs.

Ett stort tack till Walter och Eva och övriga inblandade för att vi nu fått detta domslut och förhoppningsvis kan få stopp eller i alla fall begränsa maffinans framfart.